Timmerweek – deel 3 woensdag

Timmerweek – deel 3 woensdag

Na een deels verregende tweede dag doet de zon weer goed zijn best om het timmerdorp te bestralen. Het wordt weer een fantastische dag en de bouwwerken naderen hun voltooiing. Team Alex wint de vlaggenparade. Bovenin de mast van hun boot zit een vlag zo groot als een hoeslaken, Bij een beetje wind gaat deze boot echt varen.

Dan is het even wachten tot Lars op het terrein verschijnt, want hij is vandaag jarig. Hij wordt luid door de kinderen toegezongen en moet om zijn cadeau te bemachtigen een hele puzzeltocht afwerken.  En niet gewend aan al die aandacht loopt zijn hoofd steeds rooier aan. Als hij langs de weg zou gaan staan stoppen alle auto’s spontaan. En dan hebben we nog een jarige, Amber. Zij komt met een enorme bak met 150 lolly’s voor elke bouwvakker een. Wat lief.

Ook de groep schminkers zijn weer van de partij. Per groep worden de gezichtjes omgetoverd in de meest fantastische dierenkoppen. Om twaalf uur staan alle kids in de verf en gaan weer naar mammie toe, of pappie. Morgen nog lekker een dag kliederen met waterverf. Maar hopen dat het droog blijft, want ’s avonds kunnen de kunstwerken bewonderd worden door hun fans. U komt toch ook??

Tekst: Willem van Trui
Foto’s: Hans Heerink

Deel dit: