Rabobank spreekuur in Dalfsen: Persoonlijke hulp bij jouw bankzaken!

Kom vrijdag 16 augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur naar het Rabo-spreekuur in de Trefkoele+ in Dalfsen! Dit spreekuur is een samenwerking van Rabobank met de Bibliotheek Dalfsen. De medewerkers van het Team Rabo Samen Bankieren bieden praktische hulp, bijvoorbeeld bij het wijzigen van een betaalpakket of het online regelen van je bankzaken. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om contant geld op te nemen of te storten. Voor vragen over hypotheken of beleggingen kun je een afspraak maken via 088 722 66 00.

Voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking, is het ook mogelijk dat een medewerker van het team Rabo Samen Bankieren je telefonisch of in je eigen vertrouwde omgeving bij je thuis verder helpt. Maak hiervoor een afspraak via 088 722 66 00 of kijk op rabobank.nl/samenbankieren.

Wil je meer leren over online bankieren bij de Rabobank? Meld je dan aan voor één van de gratis bijeenkomsten georganiseerd door Rabobank Vaart en Vechtstreek, SeniorWeb en Bibliotheek Dalfsen. Hier leer je op eenvoudige wijze bankieren via de computer, tablet of je smartphone. De bijeenkomst ‘Online bankieren bij de Rabobank’ wordt gegeven op de onderstaande data:

  • Donderdag 10 oktober – 14.00 tot 16.00 uur – Trefkoele+, Dalfsen
  • Donderdag 24 oktober – 14.00 tot 16.00 uur – De Spil, Nieuwleusen
  • Dinsdag 29 oktober – 14.00 tot 16.00 uur – De Mozaïek, Lemelerveld.

Aanmelden kan via de agenda op de website van de bibliotheek (www.bibliotheekdalfsen.nl) of bij het Infopunt.

Deel dit: