Concert “Orgel en Panfluit” met Harm Hoeve en Noortje van Middelkoop

Zat. 28 sept. om 20.00 uur kunt u genieten van een programma vol van orgelklanken en panfluit muziek. Harm Hoeve (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit), 2 top muzikanten zorgen elk jaar weer voor een heerlijk muzikaal concert in de Willem Hendrik Zwart Hal.

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek. Hij kan buitengewoon uitpakken, maar ook innemend spelen met slechts enkele registers.

Noortje geeft als panfluitiste diverse concerten samen met koren en andere instrumentalisten. Zij speelt ook in verschillende duo bezettingen: met de organisten Martin Mans, Harm Hoeve en André van Vliet en met de pianist Jan Lenselink. Daarnaast werkte zij mee aan radio-, televisie-, dvd- en vele cd-opnamen.

Op het programma staat o.a. Allegro (F. de Boisvallée), Allegro uit Concerto D-dur (J.S. Bach/K. Schnorr), Rondeau, Minuet en Badinerie (J.S. Bach) en Orgelsolo: Trio (J.L.Krebs) Het volledige programma vindt u vanaf 2 september op onze website: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com
De entreeprijs bedraagt € 16,– incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop.
Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. U bent van harte welkom.
Locatie: Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld.

Deel dit: