Team Sukerbiet gaat er weer tegenaan

Team Sukerbiet gaat er weer tegenaan

Zoals jullie weten organiseert team Sukerbiet leuke en sportieve evenementen, we proberen dit te organiseren voor een zo breed mogelijk publiek. Ons seizoen begint na de zomervakantie met een vergadering. Daar kijken we terug op het afgelopen jaar en maken plannen voor het komende jaar.

Het afgelopen jaar waren onze activiteiten mede dankzij het mooie weer erg succesvol. We zijn er trots op dat we mede daarom dit jaar ruim 30.000 euro hebben kunnen schenken aan de goede doelen: stichting ALS, de vrienden van de Enk, Hospice en logeerhuis SAM, camping Appelsap, stichting Vechtgenoten, Natuurlijk Heidepark, Toneelvereniging Plankenkoorts, KWF en Radboud UMC. Allemaal doelen die met dit geld iets kunnen betekenen voor onze medemens.

Tijdens de vergadering hebben we onze evenementen en de goede doelen voor het komende jaar besproken en hebben gestemd voor onze uitdaging voor 2025.

Dit gaat worden de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 km, die start in Parijs en eindigt in Rotterdam. De Roparun, die zich inzet voor mensen met kanker, zodat hun leven – voor zover mogelijk – draaglijker kan worden gemaakt, sluit helemaal aan bij de doelstelling van Team Sukerbiet. Dus kunnen we weer aan de bak.

Om mee te kunnen doen met de Roparun moet er natuurlijk eerst geld opgehaald worden. Wij doen dit met onze evenementen, onze teamleden zetten zich maximaal in om deze evenementen voor de deelnemers zo uitdagend, sportief, leuk en gezellig mogelijk te maken. En mocht het weer tegenzitten, dan geeft dit meestal een extra dimensie aan het evenement waar dan nog vaak lang over wordt nagepraat.

Het eerste evenement, de Strade di Kokkie is in samenwerking met Kokkiebikes goed verlopen. Veel tevreden deelnemers die genoten hebben van deze mooie tocht.

De volgende evenementen staan gepland op:

  • Orbea MTB Challenge op 1 december 2024*
  • ACON kerstwandeling op 22 december 202
  • Sukerbiet Trailrun 2025 op 9 februari 2025

Wil je dit niet missen, pak dan je agenda en noteer deze data. Wij beloven jullie dat we onze stinkende best doen om er weer een mooi jaar van te maken.

Tot ziens, Team Sukerbiet

* Inschrijven is al mogelijk: https://www.fietssport.nl/toertochten/56043/orbea-mtb-challenge-2024

Deel dit: