Mooie overwinning LHC DS1 bij Overwetering

Zaterdagavond 19 oktober reisden de dames van Auto van Ewijk/LHC af naar Overwetering DS1 voor hun tweede uitwedstrijd. Ze waren vastberaden om de goede elementen uit de voorgaande wedstrijden mee te nemen en de punten mee naar Lemelerveld te nemen.

De wedstrijd begon gelijk op. De verdediging stond goed, maar aan de andere kant waren we soms nog wat slordig in de aanval en met de afronding, waardoor Overwetering een kleine voorsprong kon pakken. Dit resulteerde in een ruststand van 11-8 in het voordeel van Overwetering. In de tweede helft moest er dus een tandje bij, want de punten moesten we hier kunnen pakken. We moesten zuiniger zijn in de aanval en onszelf gaan belonen.

In de tweede helft begonnen de dames van Auto van Ewijk/LHC scherp. De dekking stond als een huis, waar de dames van Overwetering moeite mee kregen. In de aanval werden mooie acties en doelpunten gemaakt. Langzaam maar zeker namen de dames van LHC de voorsprong over. Op het eind werd het nog even spannend door een dubbele tijdstraf, maar LHC maakte geen fouten en wisten nog enkele prachtige doelpunten te maken en daarmee de overwinning veilig te stellen. Uiteindelijk werd het 17-20 in het voordeel van LHC. Een heerlijke overwinning, waarmee de dames van LHC nu met een goed gevoel van een weekje vakantie kunnen genieten. Volgende week is er geen wedstrijd, maar op zondag 3 november zien we jullie graag om 12:30 uur in Lemelerveld, waar we jullie steun kunnen gebruiken in de wedstrijd tegen de dames van Bentelo.