Lemelerveld 1 loopt tegen dikke nederlaag op, vrouwen 1 blijft puntloos

Lemelerveld ging op een nat en winderig Heidepark zondagmiddag met 1-6 de boot in tegen promovendus sv Enter. Zonder de geblesseerde Naud Schrijver bleek de jonge verdediging niet opgewassen tegen de stootkracht van sv Enter. Slechts een korte opleving na de rust, waar Lemelerveld terug kwam na een 0-3 ruststand en via Teun in de Wal de 1-3 scoorde, gloorde er even wat hoop. Nadat ook nog doelman Rowell Evers met hoofdletsel naar de kant moest was alle vertrouwen weg. Met de gebruikelijke wissels in de laatste 20 minuten aan Lemelerveld zijde kon sv Enter eenvoudig uitlopen naar een ruime 1-6 overwinning en daar kon ook invaldoelman Jasper Schutte niet veel aan doen.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers ( 58 Jasper Schutte) Roel Posthoorn, Fin van de Berg, Jesper Manenschijn, Elwin van Lenthe (75 Jasper Westerman) Gijs in de Wal ( 75 Bram Reimink) Robin Morrenhof, Bram Smit ( 67 Stan Reimink) Teun in de Wal, Daan Meijer ( 45 Arjon van Lenthe) Noah Tuink

De rug rechten, hard en scherp trainen voor de wedstrijd van volgende week zondag in en tegen Delden. Aanvang zondag 20 oktober in Delden is 14.00 uur

…………………………………………………………………..

Vrouwen 1 blijven puntloos.

Had het oktoberfest zoals dat zaterdagavond gevierd werd door de Lemelerveldse vrouwen invloed op het resultaat? Tegen Saasveldia leken direct na rust de eerste punten in de knip toen Lois ten Broeke bij een snelle uitbraak de 0-2 scoorde. Isa Heerink had in het eerste bedrijf de ploeg al op een 0-1 voorsprong gezet met een fraai schot van afstand. Net als vorige week ging het ook deze zondag in de laatste 20 minuten weer mis. Saasveldia nam meer risico en bezweken de Lemelerveldse meiden onder die druk. In de laatste minuut werd het zelfs 3-2 voor de Saasveldse vrouwen. Trainer Eddy Ramerman had te maken met geblesseerde speelsters, hij roemde na afloop de vechtlust van de Lemelerveldse jonge meiden.

Aanstaande zondag 20 oktober speelt Lemelerveld thuis tegen het eveneens nog puntloze Longa’30 VR 1. Aanvang 12.00 uur

Verslag Anton Sibelt, foto’s: Martin Zwakenberg