Lemelerveld dik onderuit tegen DSVD

Het laatste duel van Job Heerink en Ian Nijenkamp zal nog wel even nadreunen op het Heidepark. Het Deurningse DSVD walste met maar liefst 0-5 over de Lemelervelders en was het te danken aan doelman Rowell Evers dat die score niet hoger werd. Zonder sterkhouders Naud Schrijver en Stan Reimink begon Lemelerveld inspiratieloos en slap aan het eerste bedrijf. Al na 13 minuten profiteerde DSVD spits Wout Arkink van alle geboden ruimte en scoorde bekeken de 0-1. Lemelerveld werd gedurende de eerste helft op alle fronten afgetroefd door het fysiek sterke DSVD en nog voor rust wist de slimme Wout Arkink fraai de 0-2 en 0-3 te produceren. Lemelerveld stelde daar aanvallend niets tegen over. Het zal even gedonderd hebben in de kleedkamer tijdens het bakkie thee want Lemelerveld trok na rust volle bak ten aanval en waren Job Heerink en Noah Tuink kansrijk. DSVD zakte slim op eigen helft in en was meedogenloos in de counter. Arkink maakte zijn vierde treffer en was iedereen in het Lemelerveldkamp blij dat het bij 0-5 bleef. Voorzitter Mark van de Kraats dankte na afloop Job Heerink en Ian Nijenkamp voor hun jarenlange inzet voor het vlaggenschip van Lemelerveld. Daarnaast werd ook afscheid genomen van Mick Kragt, elftalleider Kevin Reimink en verzorgster Marije Tolkamp.

Zondag 9 juni wordt tijdens het traditionele Jan Hagedoorn Memorial het seizoen 2023-2024 afgesloten. Al met al kunnen de mannen van Emiel Maat terug zien op een mooi seizoen!

Opstelling: Rowell Evers, Roel Posthoorn ( 45 Mick Kragt) Ian Nijenkamp ( 88 Stan Reimink) Ramon Lorkeers, Elwin van Lenthe, Jasper Westerman( 45 Gijs in de Wal) Robin Morrenhof, Bram Smit (45 Bram Reimink) Arjon van Lenthe, Job Heerink ( 88 Teun in de Wal) Noah Tuink