Verrassende eerste zege voor Lemelerveld, Vrouwen 1 boekt royale zege.

Lemelerveld boekte zondagmiddag de eerste zege van het seizoen. Uit bij het sterke sv Delden wist de ploeg van Emiel Maat verrassend met 2-3 te winnen en zorgde dat Lemelerveld de laatste plaats overdeed aan WVV ‘ 34. Elftalleider Johan van den Berg was na afloop een gelukkig man. ,, Als collectief hebben we een zwaar bevochten, belangrijke en verdiende overwinning geboekt” aldus Johan. Men was al gewaarschuwd voor goaltjesdief Scott Wold van Delden maar toch wist de handige aanvaller al binnen 8 minuten de 1-0 binnen te prikken achter doelman Bjorn Niens. De jonge doelman toonde zich gedurende de wedstrijd een waardige vervanger van Rowell Evers die in het duel met Enter een gebroken jukbeen opliep. Evers zal naar verwachting pas na de winterstop zijn rentree kunnen maken.

Niens hield vlak na de 1-0 met een geweldige redding zijn ploeg op de been. Rond het kwartier stond Noah Tuink bij de tweede paal precies goed om een voorzet van Gijs in de Wal binnen te schieten voor de 1-1. Op slag van rust pegelde Gijs in de Wal een vrije trap snoeihard binnen en met de 1-2 ging de ploeg met een geweldig gevoel aan de thee. Na rust een aandringend Delden en dat resulteerde tien na rust in de 2-2. Lemelerveld speelde echter een prima wedstrijd en was de inbreng van de teruggekeerde Stan Reimink belangrijk door zijn balvastheid. Hij kopte rond het uur zijn ploeg weer op voorsprong; 2-3. Die voorsprong werd manmoedig verdedigd in het laatste half uur en enkele hachelijke situaties voor het doel liepen goed af. Lof was er voor Bjorn Niens door een aantal prima reddingen! De ontlading was na afloop enorm al zijn er zorgen om het opnieuw uitvallen van Naud Schrijver. Teun in de Wal ontbrak ook al met knieklachten. Bij sv Delden waren ze het erover eens dat Lemelerveld door zijn inzet en wil om te winnen verdiend de punten mee naar huis nam. De stand en uitslagen in de derde klasse K leert dat alles flink aan elkaar gewaagd is.

Volgende week zondag is Lemelerveld vrij. Zondag 3 november komt koploper UD Weerselo naar het Heidepark. Aanvang is dan om 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Bjorn Niens, Roel Posthoorn, Naud Schrijver, ( 75 min Bram Reimink) Elwin van Lenthe,( 75 Jasper Westerman) Fin van den Berg, Gijs in de Wal, Robin Morrenhof, Bram Smit ( 60 Arjon van Lenthe), Stan Reimink, Noah Tuink.( 60 min Daan Meijer )

Vrouwen 1 boekt royale zege.

Het leek er in de eerste helft niet op dat de Vrouwen 1 van Lemelerveld met een 6-0 zege op Longa’30 Vr 1 van het veld zouden stappen. Beide ploegen stonden vooraf nog op de laatste plaats met 0 punten. Coach Eddy Ramerman was bij rust tevreden over het vertoonde spel maar ontevreden dat het slechts 1-0 stond. Die kwam op het bord door een eigen doelpunt van Longa ’30.Een harde voorzet van de Lois ten Broeke werd onhoudbaar binnengegleden door een Lichtenvoordse verdedigster. Door de snelheid van Lois kreeg ze nog enkele beste mogelijkheden maar pas na rust kwam het krachtsverschil tot uiting. De hardwerkende Manoy Westemeijer zorgde met twee fraaie treffers dat het al snel 3-0 stond. De ruimtes werden veel beter bespeelt en liep de ploeg via twee intikkers van Lois uit naar een dikke 5-0 voorsprong. Vlak voor tijd was het opnieuw ‘’ Woman of the Match” Manoy die de bal fraai in de kruising schoot voor de 6-0 overwinning. De hatelijke 0 is weg en de zege is een mooie opmaat voor de bekerwedstrijd a.s. woensdagavond. In de knock-out fase van het bekertoernooi is zaterdag 3e klasser WVF Vr 1 uit Westenholte de tegenstander. Aanvang op het Heidepark is 19.30 uur.

Zondag 27 oktober gaan de vrouwen 1 de Achterhoek in om de strijd aan te gaan met Eibergen Vr 1. Aftrap is daar om 11.15 uur.